Klip "On My Heart" School Of Seven Bells je lehce hororový

10.03.2016 13:06 - Dan Hájek | foto: Clarke Tolton/Justin Hollar

"SVIIB", tedy čtvrté album School Of Seven Bells, vyšlo před necelými dvěma týdny. Song "On My Heart" byl druhou ochutnávkou k němu, byl však vybrán jako první, ke kterému vzniklo i doprovodné video. To režírovala dvojice American Millennial a Noah Kentis, jimž se prý v maximální míře povedlo přetavit imaginaci příběhu, který Alejandra Deheza vtěsnala nejenom do textu a vlastní obrazové představivosti.

Samotný příběh má až hororové kontury, kdy vás neznámý pozorovatel pronásleduje až na neznámé místo, náhle zmizí a nejste si vlastně jisti, zda se toto vše ve skutečnosti doopravdy odehrálo. Střih a atmosféra má až lehce hitchcockovský nádech, samotní přelétající ptáci mnohou evokovat mnohé. Příběh se nikterak nezamotává a volně plyne, drží i tempo s hudebním podkladem a otiskuje myšlenky z textu.

"SVIIB" v sobě nese několik rovin melancholie a osobní energie, kterou se svým způsobem Alejandra loučí s Benjaminem Curtisem, jenž prohrál boj se zákeřnou lymfoblastickou leukémií, a obsahuje ještě společně napsaný materiál. Klip k "On My Heart" nikterak neklame a zaslouží oněch osm bodů z deseti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY