Phil Collins se znovu ožení s bývalou manželkou Orianne Cevey

25.02.2016 11:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. S tím však nechoďte na Phila Collinse. S Orianne Cevey se rozvedl v roce 2008 a nyní plánují dle švýcarských novin SonntagsBlick druhou svatbu.

"Philovi opět říkám manžel. Jsme si tak blízcí, že je vlastně úplně jedno, jestli máme po svatbě. Ale plánujeme, že se jednoho dne zase vezmeme. Důležitý rozdíl je v tom, že naše děti budou moci být tentokrát na naší svatbě, která bude asi menší a rodinnější než ta první," řekla Cevey.

První svatba proběhla v roce 1999. Zúčastnilo se jí na tři sta hostí včetně takových kapacit mezi hudebníky, jako jsou Eric Clapton nebo Elton John. Po rozvodu si Collins mnohokrát prohlédl dno lahve a měl co dělat, aby se z chapadel alkoholu dostal. Nyní s Cevey a dvěma syny Nicholasem a Matthewem žije v Miami.

Phil Collins vydal poslední studiové album "Going Back" v roce 2010. Poté oznámil konec aktivní kariéry, nicméně letos ohlásil návrat na scénu. Začal ho reedicemi svých sólových řadových alb, jejichž recenze si zanedlouho budete moci přečíst i na našem webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY