Vyprodaný koncert Twenty One Pilots proběhne již v pátek

04.02.2016 17:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V pražském Lucerna Music Baru vystoupí 5. února americké duo Twenty One Pilots. V rámci své první návštěvy České republiky představí nové album "Blurryface". Všechny vstupenky na koncert jedné z hvězd alternativního popu jsou již vyprodané. Show je součástí koncertní série Excelent Jukebox.

Americká dvojice z Ohia se dala dohromady v roce 2009. Nejnovější album s názvem "Blurryface" vyšlo v květnu roku 2015. Okamžitě vystoupalo na vrchol americké hitparády a probojovalo se i na evropské žebříčky. Podíleli se na něm třeba Mike Elizondo (Dr. Dre, Eminem) nebo Mike Crossey (Keane, Foals, Jake Bugg, Kooks). "Blurryface" je exkurzí mezi žánry, míchá hip hop, pop, rock či reggae s řadou dalších stylů. "Nikdy jsem nechtěl vytvářet něco, kde lidi můžou předpovědět, co bude dál," říká Tyler. Oba zároveň slibují, že celé album bude silným zážitkem také naživo. "Každý song jsme složili tak, aby si ho lidi maximálně užili. Sledovat, jak budou reagovat, je ještě větší zábava," dodává Josh.

Vypadá to, že se máme na co těšit. Dost možná to bude naposledy, co se s Twenty One Pilots budeme moci setkat na menším klubovém podiu, protože tahle kapela míří raketově rychle na samý vrchol.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY