Kanye West změnil název novinky. Ze "Swish" je nyní "Waves"

28.01.2016 08:16 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že ještě před samotným vydáním si s novinkou Kanyeho Westa užijeme spoustu legrace. Předně se sedmá studiová deska už nejmenuje "Swish", ale "Waves". Umělec se dále chvástá, že se nebude jednat o nahrávku roku, nýbrž o nahrávku života.

K náhlé změně se na Twitteru vyjádřila řada dalších interpretů. Surfrockeři Wavves si například zavtipkovali, že svou další desku pojmenují "Kanye". Father John Misty je oproti tomu z nového názvu zděšený.

"To ne. Proč, proboha, ne 'Swish'? Vole, 'Swish' je jméno toho alba. Nechci žít ve světě, kde není žádné 'Swish'. V nějakém jiném alternativním vesmíru 'Swish' existuje a stále naživu je tam i Kurt Cobain. Jestli to album vážně nazveš 'Waves' a na cover dáš ještě nějaký geometrický obrazec, skončil jsi," píše folkový muzikant na svém účtu.

Nenastanou-li žádné přeměny i ve skladbě písní, tracklist "Waves" by měl mít následující podobu: Nina Chop, Father Stretch My Hands, Parts: 1 & 2, Waves, High Lights, 30 Hours, No More Parties In L.A. (feat.Kendrick Lamar), Fade (feat. Post Malone and Ty Dolla $ign), FML, Real Friends (feat. Ty Dolla $ign), Wolves (feat. Sia and Vic Mensa), Ultra Light Beam.

Datem vydání zůstává nadále 11. únor.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY