Kylie Minogue se v remixu "Every Day's Like Christmas" vrací do osmdesátek

02.12.2015 16:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australská zpěvačka Kylie Minogue vydala v listopadu vánoční album s prostým názvem "Kylie Christmas". Na něj zařadila předělávky osvědčených vánočních či zimních písní, které doplnila o několik zbrusu nových vánočních songů, které jí byly napsány na tělo. Jednou z nich je i nový singl "Every Day's Like Christmas", který napsal Chris Martin z Coldplay a produkovali osvědčení Stargate.

I když i tato původní verze má hodně velké hitové ambice, dočkala se píseň začátkem prosince příjemného osmdesátkového remixu. Hudebním znalcům bude producentský trojlístek Stock Aitken Waterman jistě znám. Tito tři Britové stáli především v osmdesátých letech za desítkami hitů, díky kterým se proslavili například Jason Donovan, Rick Astley, Bananarama, Mel & Kim nebo právě Kylie Minogue.

Svoji společnou činnost ukončili v roce 1993 a až letos se opět dali dohromady. Impulsem byla právě Kylie, pro kterou vyprodukovali v začátcích například hity "I Should Be So Lucky" nebo duet s Jasonem Donovanem "Especially For You". Pro remix songu "Every Day's Like Chrismas" nastartovali svoje analogové mašinky, oprášili klasický diskotékový beat tehdejší doby, a nechali tak vzniknout roztomilou verzi, která rozhodně neurazí ani dnešní rádiový éter.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY