London Elektricity přiváží nové album "Are We There Yet?"

03.12.2015 15:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The bossman is back. Majitel Hospital Records Tony Colman aka London Elektricity vydal v listopadu své šesté studiové album "Are We There Yet? a v rámci turné k novému LP zavítá i do Prahy. A kam jinam než do svého oblíbeného klubu Roxy. Velkého šéfa 12. února doprovodí svou deepovější selekcí britský producent Lynx a příběh celé show odvypráví MC Wrec.

London Elektricity má za sebou pět studiových alb a většina z nich, v čele s "Billion Dollar Gravy" (2003), bez nadsázky změnila drum&bassovou historii a stala se inspirací generacím producentů a především clubberů. 6. listopadu vyšlo v pořadí šesté album "Are We There Yet?", které vás dle Tonyho slov "díky spolupráci s umělci jako Emer Dineen, Keeno nebo jazzovou hvězdou Lianne Caroll vezme na cestu celým vesmírem". Na albu je cítit jemný umělecký rukopis, slyšet je i zpěv samotného autora a posunuje jeho tvorbu mimo hranice drum&bassu.

Roxy je dle vyjádření Tonyho Colmana jeho nejoblíbenějším klubem mimo UK a i díky tomu bývají jeho pražské sety vždy jedinečným hudebním zážitkem. Předprodej vstupenek v ceně 250 Kč + poplatky probíhá na GoOut a Ticketportalu, v Café NoD za 260 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY