Underworld vydají v březnu příštího roku novou studiovku

25.11.2015 10:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britské elektronické duo Underworld o sobě dává konečně vědět. Po téměř šesti letech se můžeme těšit na nové studiové album, kterého se dočkáme v březnu příštího roku.

Underworld - Barbara Barbara, We Face A Shining Future
© facebook interpreta
Kapela, která v roce 1980 vznikla v Cardiffu, doposud vydala osm studiových desek, několik živáků i filmových soundtracků. Posledním studiovým počinem nás Underworld obšťastnili v září roku 2010, kdy vyšlo jejich album "Barking". Jeho následovník se v obchodech objeví 18. března, dostal název "Barbara Barbara, We Face A Shining Future" a v Evropě bude v prodeji pod hlavičkou labelu Universal Music.

Titul bude obsahovat pouze sedm písní, zato vyjde hned v několika formátech. Kromě downloadu a základní verze na CD bude novinka dua Karl Hyde a Rick Smith k mání i jako CD se šedesátistránkovou knihou, vinyl a taktéž i ve speciálním boxu. Ten bude obsahovat CD, zmiňovanou knihu, vinyl, sérii sedmi uměleckých fotografií a navíc i speciální test pressing vinyl s písní "Twenty Three Blue", která se nakonec na novou desku nevešla.

Kompletní tracklist alba, jehož hudební směr naznačuje ukázka pod článkem, bude vypadat následovně: I Exhale, If Rah, Low Burn, Santiago Cuatro, Motorhome, Ova Nova, Nylon Strung.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY