Rihanna ohlásila světové turné, v červenci příštího roku opět vystoupí i v Praze

23.11.2015 22:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

S ohlašováním koncertů pro nadcházející rok se přímo roztrhl pytel. Naprosto nečekaně tak učinila 23. listopadu i Rihanna, která nejprve zveřejnila zaoceánské zastávky, po kterých následovaly i ty evropské. A bohudík mezi nimi nechybí ani Praha.

Americká zpěvačka kolem své nové desky, která by se měla jmenovat "Anti", hodně mlží. Podle aktuálních informací ale vyjde již 27. listopadu digitálně a o týden později bude k mání i na fyzických nosičích. Než se ale tak stane, vypukne o den dříve šílenství související se zahájením předprodeje lístků na právě ohlášenou světovou šňůrou.

Tu Rihanna odstartuje již koncem února příštího roku v San Diegu a prozatím ji podle potvrzených zastávek čeká rovných šedesát koncertů. Ty evropské přijdou na řadu od 11. června a vypuknou show v holandském Amsterdamu. Praha bude jednou z těch pozdějších zastávek, do České republiky dorazí až 26. července.

Koncert se uskuteční v pražském Edenu, přičemž ceny vstupenek by se měly pohybovat mezi 1 790 a 2 490 Kč. To je sice vcelku dost, pokud ale vezmeme v potaz, že v roli předskokanů se představí Big Sean a The Weeknd, rozhodně půjde o dobře investované peníze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY