Druhá edice Overtone festivalu proběhne již toto pondělí

21.11.2015 19:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Program podzimního Overtone je kompletní. V pondělí 23. listopadu se na pódiu v pražském Roxy představí celkem čtyři účinkující - MS MR (US), Kyla La Grange (UK), GRiZ (US) a Ghost of You (CZ). Vstupenky jsou k dostání na webu GoOut.cz za 590 Kč.

MS MR (US) - Headlinerem podzimního Overtonu je jedna z nejžhavějších indie-popových kapel současnosti MS MR. Potkali se na škole a teď spolu dobývají hudební svět. Jejich melancholické a zároveň maximálně chytlavé tracky v zahraničí přirovnávají například k Florence And The Machine nebo Laně Del Rey. A také mají výbornou stránku na tumblr.

Kyla La Grange (UK) - Začínala psychedelickým folkem, ale na loňské desce Cut Your Teeth se naplno pustila do elektro popu. Stejnojmenný singl později zremixoval i norský DJ a producent Kygo. Před pár dny Kyla poslala do světa novinku "So Sweet" s osmdesátkovým zvukem, kterou údajně napsala v kuchyni ve stavu největší zamilovanosti.

GRiZ (US) - Grant Kwiecinski aka GRiZ je jednou z nejvýraznějších postav současné detroitské elektro scény. Spolupracoval se jmény jako Talib Kweli nebo Gramatik a známý je také pro svou nezdolnou energii na pódiu. Funk, soul, glitch a saxofon v ruce - tak se dělá future funk. Tanec, tanec.

Ghost Of You (CZ) - Zástupcem české hudební scény je mladá brněnská kapela Ghost of You. Letos si zahráli třeba na maďarském Szigetu nebo MFF v Karlových Varech a před pár dny pokřtili své debutové album Glacier and the City. A jejich vystoupení na Overtone? Zájezd do světa psychedelického popu bez hranic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY