Iron Maiden se v příštím roce vrátí do Prahy, v červenci zahrají v Edenu

11.11.2015 13:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už když kapela Iron Maiden v létě oznámila, že hodlá s novou deskou "The Book Of Souls", kterou nadchla fanoušky i odbornou kritiku, vyjet na turné, dalo se tak nějak očekávat, že do svých plánů zakomponuje i Českou republiku. Dnes (ve středu 11. listopadu) tak oficiálně učinila.

Iron Maiden prozatím potvrdili na příští rok více než padesát koncertů, tím posledním, který byl v rámci "The Book Of Souls Tour" zveřejněn, je právě Praha. Legendární kapela se vrátí téměř přesně po třech letech na stejné místo činu, tedy na pražský Eden, kde vystoupí 5. července 2016.

"Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme na turné. Maiden turné prospívá a dostat se blíž k našim fanouškům je to, co nás baví nejvíc. Až turné na konci února odstartuje v USA, tak to bude od naší poslední show na Sonisphere ve Velké Británii devatenáct měsíců, takže už jsme nedočkaví. Bude skvělé opět vidět i naše fanoušky v České republice, kde si koncertování vždycky užíváme," dodává na adresu pražské zastávky frontman Bruce Dickinson.

Vstupenky pro širokou veřejnost budou v prodeji sítě Ticketpro od pondělí 16. listopadu devíti hodin ráno. Jako obvykle ale členové fanklubu kapely budou mít možnost využít přednostního předprodeje, jehož detaily spolu s podrobnostmi o tom, jak se mohou členové fanklubu účastnit losování a získat možnost být First To the Barrier (tedy co nejblíže pódiu), najdete na oficiálním webu. Ještě dodejme, že ceny vstupenek budou v rozmezí 1 250 až 1 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY