Axel Rudi Pell potěší rockery zkraje příštího roku novou deskou

18.11.2015 08:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Německý metalový kytarista Axel Rudi Pell připravil se svou stejnojmennou kapelou novou, v pořadí už šestnáctou studiovou deskou. Novinka s titulem "Game Of Sins" vyjde 18. ledna nadcházejícího roku.

S přípravami nové kolekce začal úspěšný umělec už v létě roku 2014 a na podzim letošního roku se vydal do studia. "Vše šlo přesně podle plánu," prozradil Axel Rudi Pell. Plán mu vycházel natolik, že navzdory moderním manýrů svých kolegů z branže se na jeho desce (opět) nepodílí ani jeden hostující umělec. "Nikdy mě to ani nenapadlo," dodal ještě.

Očekávané album tvoří celkem jedenáct písní, včetně předělávky "All Along The Watchtower", která je součástí digipacku. Nahrávka "Game Of Sins" bude k dostání také na dvou LP a v limitované edici s několika upomínkovými předměty, včetně miniaturní repliky kytary Fender, plakátu, nálepky a pohlednice.

Tracklist alba vypadá takto: Lenta Fortuna (intro), Fire, Sons In The Night, Game Of Sins, Falling Star, Lost In Love, The King Of Fools, Till The World Says Goodbye, Breaking The Rules, Forever Free.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY