Ed Sheeran vydá reedici alba "X", přidá na ni i filmový dokument z Wembley

28.10.2015 14:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, o čem se šuškalo poslední dny, je nyní konečně oficiálně potvrzeno. Ed Sheeran počátkem týdne na Twitteru potvrdil, že v polovině listopadu vydá reedici své veleúspěšné desky "X", kterou mimo jiné doplní o DVD s aktuálně v kinech (i těch českých!) promítaným koncertním filmem.

Titul s jednoznačným názvem "X - Wembley Edition" bude od 13. listopadu k mání digitálně, v kompletu CD+DVD a koncertní film bude možné koupit taktéž samostatně na Blu-ray. Zpěvák audio CD doplní o tři nové písně, ale například i o song "I See Fire", který byl původně na deluxe verzi loňské desky. Dalšími bonusy bude taneční remix písně "Photograph", o který se postaral německý DJ a producent Felix Jaehn, a aktuální singl "Lay It All On Me", který Sheeran natočil s kapelou Rudimental.

Digitální verze reedice alba, kterého se po světě prodalo bezmála deset miliónů kusů, bude ještě bohatší. Vzhledem k tomu, že Ed není u downloadu omezen stopáží, přidal na "X - Wembley Edition" ještě všechny bonusy z loňské deluxe edice, skladbu "Make It Rain" ze čtvrtého soundtracku k americkému krimi seriálu "Sons Of Anarchy" a živé verze písní "Parting Glass" a "Small Bump", které byly zaznamenány během letních koncertů v londýnském Wembley.

Co se vizuálních nosičů týče, ty budou mít stejný obsah - kompletní koncertní film "Ed Sheeran: Jumpers for Goalposts", tedy před dny do kin uvedený dokument, který zaznamenává atmosféru tří beznadějně vyprodaných koncertů na londýnském Wembley stadionu, během kterých Ed zahrál pro více než dvě stě čtyřicet tisíc návštěvníků. Patnáctku audio-vizuálních stop doplní i pohled do zákulisí celého turné a jeho přípravy.

Pro úplnost dodejme tracklist všech dostupných formátů. CD verze bude obsahovat tyto songy: One, I'm A Mess, Sing, Don't, Nina, Photograph, Bloodstream, Tenerife Sea, Runaway, The Man, Thinking Out Loud, Afire Love, I See Fire, Photograph (Felix Jaehn Remix), English Rose, Touch And Go, New York, Lay It All On Me (Rudimental feat. Ed Sheeran) + digital bonus tracks: Take It Back, Shirtsleeves, Even My Dad Sometimes, Make It Rain, Parting Glass (Live from Wembley Stadium), Small Bump (Live from Wembley Stadium).
DVD / Blu-Ray: I'm A Mess, Lego House, Photograph, Bloodstream, Don't, I See Fire, Don't Go Breaking My Heart, Thinking Out Loud, The A Team, You Need Me, I Don't Need You, Sing, Afire Love, Drunk, Tenerife Sea, Take It Back/Superstition,



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY