Divokej Bill vydá začátkem listopadu trojdiskovou kolekci

01.11.2015 13:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Divokej Bill se rozhodla letos na podzim rekapitulovat. Jejich "Platinum Collection" vyjde již šestý listopadový den a bude čítat celé tři disky.

Zmiňovaná kolekce zahrnuje všechny zásadní hity a průřez všemi studiovými alby, která kapela z Úvalu u Prahy kdy vydala. Tracklist všech nosičů sestavila skupina sama a písně rozdělila na jednotlivá alba. První bude obsahovat singly, druhý ploužáky a třetí je pojmenován Nářez.

Trojalbum, které celkem čítá pětačtyřicet písní, je tedy dozajista reprezentativním výběrem dosavadní tvorby jedné z nejúspěšnějších tuzemských kapel. Pro fanoušky bude jistě zajímavý nejen hudební obsah, ale třeba i booklet, do kterého Billové vybrali svoje raritní historické fotografie.

Traclist bude vypadat následovně: CD1 - Singly: Plakala, Dávno, Cesta, Miláčku, Pocit, Znamení, Malování, Váha muší, Síť, Čmelák, Batalion, Unisono, Vstávej, Dolsin, Všema deseti.
CD2 - Ploužáky: Rozárka, Žoldák, Archa, Obejmi stromy, Středověk, Kolem tebe, O Ferdovi a Mravenci, Růženka, Tuhle, Říše snů, Pták, Poslední mohykán, Půjdem dál, Jediná, Mašina.
CD3 - Nárež: Divokej Bill, Kladivo, Sudička, Lásko, Svatá pravda, Šibenice, Armáda, Prase, Půl pátý ráno, Tádada, Pecka, Laboratoře Delta, Kolíbka, Koně, Tíseň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY