utíká k EDM - musicserver.cz">

Armin van Buuren v novince "Strong Ones" opět utíká k EDM

29.10.2015 14:32 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, koncem října vydá DJ a producent Armin van Buuren svoji šestou studiovku "Embrace". Jak nedávno uvedl, jde o jeho doposud největší projekt, a to jak výčtem hudebníků a kolegů z branže, které si na natáčení pozval, tak i pestrostí hudebních stylů. Sympatický Holanďan, který před pár dny získal čtvrtou příčku v prestižní anketě DJ Top 100, není žádný troškař, a tak vlastně každý týden představuje z alba jednu z písní.

Jen v minulých deseti dnech to byl song "Embargo", který Armin natočil s duem Cosmic Gate, dále píseň "Hands To Heaven" s americkými Rock Mafia, ale hlavně i druhý oficiální singl z desky, kterým se stala píseň "Strong Ones". Ve zmiňovaném songu, kde se o vokály postaral začínající holandský hudebník Cimo Fränkel, se Armin opět po čase otáčí zády k trancu a pomalu se přibližuje aktuálnímu soundu EDM.

I tento krok však činí s grácií jemu vlastní, takže píseň ani tentokrát neztrácí mainstreamový nádech. Co se videa týče, Armin s Cimem si udělají výlet k oceánu, kde se prohání na prknech. Samozřejmě nechybí ani zápletka, která se tentokrát točí kolem krásné dívky, jejíž puritánská rodina jí zakazuje se setkávat s krásným surfařem, do kterého se zamilovala.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY