Justin Bieber o nové desce prozradil první podrobnosti a představil nový singl "Sorry"

23.10.2015 13:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

To, že letos na podzim vyjde nové album Justina Biebera, je známo již nějakou dobu. Před pár dny kanadský zpěvák konečně přinesl bližší informace a zároveň představuje nový singl.

Justin Bieber - Purpose
© facebook interpreta
Justinova čtvrtá studiová deska, která vyjde tři a čtvrt roku po úspěšném titulu "Believe", doslala název "Purpose" a v obchodech ji najdeme od třináctého listopadového dne. Základní verze alba bude čítat třináct položek, její deluxe podoba tři další songy. Některé z nich ale fandové již budou znát.

Samozřejmě na novince nebude chybět letošní hit "Where Are Ü Now", kterou jednadvacetiletý Kanaďan natočil s projektem Jack Ü, a taktéž aktuální hitovka "What Do You Mean?", která se jen pár minut po vydání vyšplhala na první příčku iTunes ve více než devadesáti zemích. Dalším songem, který "Purpose" nabídne, bude zbrusu nový singl "Sorry", který pro Justina produkoval Skrillex, společně s kolegou Michaelem Diamondem, jenž vystupuje pod uměleckým jménem BloodPop. Tato píseň byla uvedena do rádií v pátek 23. října a k poslechu ji najdete pod článkem.

Celkem slušný seznam tvoří i lidé, kteří se na albu podíleli, ať už jako hosté v jednotlivých písních nebo jako skladatelé či producenti. Za mikrofonem se mimo Justina objevil například rapper Nas, Ariana Grande, Big Sean nebo Travi$ Scott. Na samotných písních se podílel například i Ed Sheeran, Benjamin Levin aka Benny Blanco, britsko-americký skladatel James Abrahart nebo jeho americký kolega Maejor.

Dodejme, že "Purpose" bude k dispozici krom dvou verzí na CD i na vinylu a samozřejmě také digitálně. Pokud chcete do Justina investovat trošku více peněz, můžete si zakoupit jeden ze speciálních balíčků obsahujících například limitované tričko, tašku či originální náramek. Jejich přehled najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY