Children Of Bodom přivezou smrťáka do Brna

21.10.2015 08:26 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Slavní milovníci vodky a zběsilých dostihů mezi klávesami a kytarami, i u nás velmi populární Children Of Bodom, se už už brzy opět představí v Česku. Parta kolem kytarového virtuóza Alexiho Laiha se do tuzemska v úterý 27. října vrátí po delší době na samostatný plnohodnotný koncert.

Naposledy se totiž zdejším fanouškům představili loni v létě jako jeden ze supportů legendární Metalliky v rámci festivalu Aerodrome, kde sanfranciské čtveřici sekundovali spolu s grungeovými veterány Alice In Chains a norskými nadějemi Kvelertak.

Finové tentokrát rozbijí stan v moravské metropoli a na jejich set se může těšit prověřený brněnský klub Fléda. Severská pětice zde představí své nejnovější album "I Worship Chaos", stejně jako novou personální posilu, rytmického kytaristu Anttiho Wirmana.

Kromě novinek se samozřejmě můžeme těšit na léty prověřené pecky jako "Are You Dead Yet?", "Sixpounder" "Downfall" nebo "Angels Don't Kill". Jako support se představí britští Sylosis. Vstupenky seženete ve všech běžných předprodejích, včetně webových stránek pořadatele koncertu, agentury Obscure Promotion.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY