Živák z koncertu Queen z Hammersmithu vyjde ještě tento podzim

14.10.2015 09:36 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Britské rockové seskupení oznámilo, že na listopad připravilo pro fanoušky příjemné překvapení v podobě koncertního filmu "Queen - A Night At The Odeon - Hammersmith 1975". Jak je z názvu již patrné, bude se jednat o záznam vystoupení z roku 1975. Hammersmithské vystoupení spadalo pod turné po Velké Británii, během nějž také poprvé zazněl jeden z průlomových hitů britského uskupení - "Bohemian Rhapsody".

Jak kytarista a současný tahoun skupiny Queen Brian May přiznal, tento koncert byl a stále je pro všechny členy skupiny velmi výjimečnou záležitostí. Poprvé totiž odehráli celou show živě před kamerami. Po vynikající práci odborníků si záznam zachoval i v digitální formě úctyhodnou kvalitu a je tedy zaručeno, že energie z celého vystoupení se přenese i k fanouškům u obrazovek.

Kromě již zmíněného zvukového a obrazového záznamu se mohou příznivci této stálice na rockovém poli těšit také na dvě bonusové stopy - dvaadvacetiminutový exkluzivní dokument, obsahující mimo jiné nezveřejněný rozhovor s Brianem Mayem a Rogerem Taylorem, a vzácnou nahrávku z živého koncertu z japonského Budokanu také z roku 1975. Na vybrané nahrávce z japonského koncertu se můžou posluchači těšit například na skladby "Now I'm Here", "Killer Queen" či "In The Lap OF The Gods... Revisited".

"Queen - A Night At The Odeon - Hammersmith 1975" přistane v obchodech 20. listopadu tohoto roku a bude k dispozici nejen na CD a DVD nosičích, ale také na Blu-Ray, dvou vinylech a jako součást sběratelské edice. Vydána bude samozřejmě i digitální verze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY