Sam Smith vydá reedici svého debutu, přidá téměř desítku písní

03.10.2015 11:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

"Jak vy ke mně, tak já k vám!". Tohle pořekadlo si vzal k srdci nejspíš i Sam Smith, který v těchto dnech prožívá jeden z vrcholů své dosavadní kariéry. Jeho bondovská píseň "Writing's On The Wall" se totiž stala novou jedničkou britské singlové hitparády, což se v rámci všech oficiálních titulních písní o slavném agentovi stalo úplně poprvé. A nejen za tento skutek se Sam rozhodl poděkovat svým fanouškům hudbou.

Jak Sam prozradil na sociálních sítích, na šestý listopadový den je naplánovalé vydání reedice jeho debutu "In The Lonely Hour", který obohatí mnoho bonusových písní. Album, které dostalo podtitul "In The Lonely Hour: Drowning Shadows Edition", bude čítat třiadvacet kousků a k původním čtrnácti songům deluxe verze loňského alba tak přibude devět položek. Mezi nimi najdeme například cover hitu Amy Winehouse "Love Is A Losing Game", akustickou verzi aktuálního hitu "Omen", kterou Smith natočil s duem Disclosure, alternativní verzi skladby "Stay With Me", kterou se zpěvákem nazpívala Mary J. Blige, nebo song "Nirvana", tedy titulní píseň Samova prvního EPčka z roku 2013.

Reedice desky bude mít hned několik formátů, krom digitálního bude k mání i na CD (respektive dvojalbu) a dvou vinylech. Pokud si pospíšíte, můžete si předobjednat i některý ze speciálních balíčků, které seženete zde. Pro úplnost ještě přidáváme tracklist všech bonusů: Drowning Shadows, Love Is A Losing Game, Nirvana, How Will I Know, Omen feat. Disclosure (Acoustic), Latch feat. Disclosure (Live from Madison Square Garden, New York), Stay With Me (feat. Mary J. Blige), I’m Not The Only One (feat. A$AP Rocky), Lay Me Down (feat. John Legend).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY