Kylie Minogue vydá v listopadu svoji první vánoční desku

02.10.2015 09:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I letošní rok se najde několik umělců, kteří vydají svá vánoční alba. Jednou z prvních, která ohlásila zimní desku, je Australanka Kylie Minogue. Její novinka s prostým názvem "Kylie Christmas" vyjde v polovině listopadu.

Kylie Minogue - Kylie Christmas
© facebook interpreta
Zmiňované album popová diva natáčela střídavě v Angel Studios a Sarm Music Village, která se obě nacházejí v Londýně. Vzniklo tak třináct písní, které vyjdou digitálně a na CD i vinylu a budou mixem coverů těch nejslavnějších vánočních songů a několika exkluzivních duetů. Na ně si Kylie pozvala například Iggyho Popa, který zahostoval v songu "Christmas Wrapping", nebo britského herce, komedianta a občasného zpěváka Jamese Cordena, jenž s Kylie nazpíval cover songu "Only You", tedy asi největšího hitu kapely Yazoo, který u nás proslavili Lunetic. Asi nejexkluzivnějším songem ale bude posmrtný duet "Santa Claus Is Coming To Town", kde Kylie doprovodil Frank Sinatra.

Deska "Kylie Christmas" bude k mání i v deluxe podobě, kterou doplní tři další vánoční písně (mimo jiné exkluzivní disko duet "100 Degrees", jenž s Kylie natočila její sestra Dannii Minogue) a hlavně i bonusové DVD, na kterém fanoušci najdou sedm klipů k písním tohoto vánočního alba. Kylie vydání novinky navíc podpoří i jedním naprosto speciálním koncertem, který se uskuteční 11. prosince v londýnské Royal Albert Hall.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist: CD: It's The Most Wonderful Time Of The Year, Santa Claus Is Coming To Town (feat. Frank Sinatra), Winter Wonderland, Christmas Wrapping (with Iggy Pop), Only You (with James Corden), I'm Gonna Be Warm This Winter, Every Day's Like Christmas, Let It Snow, White December, 2000 Miles, Santa Baby, Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here, Have Yourself A Merry Little Christmas + deluxe bonus tracks: Oh Santa, 100 Degrees (with Dannii Minogue), Cried Out Christmas.
DVD: It's The Most Wonderful Time Of The Year, 2000 Miles, Christmas Isn't Christmas 'Til You Get Here, 100 Degrees (with Dannii Minogue), Have Yourself A Merry Little Christmas, I'm Gonna Be Warm This Winter, Oh Santa.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY