Avicii natočil k divné písni "Pure Grinding" stejně podivný klip

09.09.2015 16:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Říjen tohoto roku přinese desítky nových alb. Jedním z těch prvních, které vyjde již druhý den tohoto měsíce, bude očekávaná druhá deska švédského DJe a producenta Aviciiho. Jeho novinka "Stories" bude obsahovat čtrnáct písní a slibuje i hostování Chrise Martina, Jona Bona Joviho, Wyclefa Jeana nebo Billie Joe Armstronga z kapely Green Day. Je tedy vcelku zvláštní, že se v prozatím představených písních objevují pouze méně známí umělci.

To je příklad i dalšího kousku s názvem "Pure Grinding". Ten je tak trošku, jako když pejsek a kočička dělali dort. Chvíli zní jako jeden ze starých hitů Mobyho ("Find Me Baby"), rap jako by někdo natočil během vzniku singlu "Galvanize" od The Chemical Brothers a pak se nám tu objevuje ještě upravený text velkého hitu zpěvačky Crystal Waters "100% Pure Love".

Celé to sice zní zajímavě nebo spíše zvláštně, ale pro koho je tahle píseň vlastně určena? Pro rádia rozhodně ne, pro kluby už vůbec ne! Tak pro hudební kanály? Pro ty možná ano, i když v klipu moc inspirace nenajdete. Pokud totiž bojujete s nedostatkem peněz, vykrádání bank a benzínek nebo utápění žalu v alkoholu asi nebude to pravé ořechové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY