Lipo představuje k písni "Vím, že jsi tam někde" velmi atmosférický klip

10.09.2015 09:32 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Uplynul již skoro rok, co rapper Lipo vydal ze své úspěšné desky "O duši" singl "Všechno má svůj čas". Po takové době by člověk další rádiovou vlaštovku nečekal - jenže tento básník před mikrofonem většinou podle pravidel nehraje. A to mu nelze zazlívat, protože v pořadí pátý videoklip k nahrávce je opět skvěle odvedená práce.

Nový snímek se od interpretových ostatních liší především tím, že jeho natáčení svěřil někomu jinému, konkrétně Tomáši Kasalovi. "Je pravda, že když píšu text, často se mi před očima už odvíjí různé obrazy. Na druhou stranu je dobré do kreativního procesu vpustit někoho jiného, který výsledek může obohatit svým pohledem na věc. I proto jsem oslovil Tomáše Kasala, od něhož se mi v minulosti řada klipů líbila," prohlásil o spolupráci.

Náladu písně o pátečním alkoholovém přemítání klip vystihuje výborně. Sledujeme Lipa, kterého při jeho nočních procházkách Prahou pronásleduje krásná asijská dívka Togi. Bloudí po ne úplně známých místech (stanice metra Budějovická nebo Hanspaulka), jež v noci zejí prázdnotou - o to více však dodávají atmosféru.

Na závěr dodejme, že pokud jste si, stejně jako autor článku, album delší dobu nepustili, vězte, že melancholický podzim je ideálním obdobím pro jeho poslech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY