- musicserver.cz">

Keith Richards: "Novinka Rolling Stones by mohla být příští rok!"

04.09.2015 17:38 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Jestli je na hudební scéně kapela, kterou by měl znát každý rocker, jsou to právě Rolling Stones. Formace působící přes padesát let by se mohla opět vydat do studia a představit svým posluchačům nový materiál. Média o tom informoval kytarista Keith Richards.

Jak ještě prozradil, nahrávat by se mohlo začít v dubnu příštího roku. Do té doby mají totiž povinnosti v rámci naplánovaného koncertního turné. "Proto si myslím, že se to letos pravděpodobně nestane," řekl dále Keith Richards. "Jakmile bude za námi turné po Jižní Americe, které je v plánu v únoru a březnu příštího roku, rád bych se pak v dubnu odebral do studia. Jenže vím, jak to s těma chlapama po turné chodí, nic se jim nechce!"

Dodejme, že se u Rolling Stones objevily minulý měsíc zprávy naznačující jejich odchod z hudební scény. Mohla za to zpráva, která upozorňovala na "Exhibitionism" - výstavu různých předmětů spjatých s kapelou. Celkem se jedná o pět set kousků, které budou k nahlédnutí od začátku dubna příštího roku po dobu následujících šesti měsíců v Galerii na londýnské Kings Road.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY