Miley Cyrus vydala společně s The Flaming Lips nečekané nové album "Miley Cyrus And Her Dead Petz"

01.09.2015 18:10 - Simona Knotková | foto: Terry Richardson

Nečekanou studiovou novinku vydala 30. srpna Miley Cyrus. Její titul nese jméno "Miley Cyrus And Her Dead Petz" a jedná se o dříve již proklamovanou spolupráci zpěvačky se skupinou The Flaming Lips. Kromě alternativních rockerů se na nahrávání desky podílel ale i Ariel Pink, Phantogram nebo rapper Big Sean.

Miley Cyrus - Miley Cyrus And Her Dead Petz
© facebook interpreta
Během skládání hudebníci múzou skutečně nešetřili a dohromady dali dvacet tři kousků. Ty jsou zatím k dispozici pouze v podobě bezplatného streamu. Tvůrčí proces měla přitom ovlivnit vcelku bizarní okolnost. Dle slov zpěvačky se totiž duše jejího mrtvého psa Floyda převtělila do Waynea Coyneho.

"Opravdu si myslím, že energie mého psa přešla do Waynovy energie. Stal se tím, čím pro mě byl Floyd. Je celým světem. Nás dva ani nejde definovat. Jsem stoprocentně zamilovaná do Waynea a on jen stoprocentně zamilovaný do mě, ale není to nic sexuálního," řekla Cyrus o frontmanovi The Flaming Lips v rozhovoru pro New York Times.

Už dříve zdroj blízký muzikantům sdělil Billboardu, že nové album Miley bude absolutně odlišné od jejích předešlých počinů a bude se jednat o zajímavou fúzi psychedelického rocku a rádiového popu. Všechny skladby si můžete poslechnout prostřednictvím Soundcloundu, úvodní singl "Dooo It!" dole pod článkem.

Tracklist páté řadové nahrávky je následující: Dooo It!, Karen Don't Be Sad, The Floyd Song (Sunrise), Something About Space Dude, Space Boots, Fuckin Fucked, BB Talk, Fweaky, Bang Me Box, Milky Milky Milk, Cyrus Skies, Slab Of Butter (Scorpion) (feat. Sarah Barthel Of Phantogram), I'm So Drunk, I Forgive Yiew, I Get So Scared, Tangerine (feat. Sean), Tiger Dreams (feat. Ariel Pink), Evil Is But A Shadow, 1 Sun, Pablow The Blowfish, Miley Tibetan Bowlzzz, Twinkle Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY