JoJo zraje jako víno. V novince "Save My Soul" pěvecky exceluje

25.08.2015 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když americká zpěvačka JoJo v našich končinách nepatří mezi ty největší hvězdy, globálně je tato čtyřiadvacetiletá rodačka z Vermontu hodně úspěšná. Tedy spíše byla, protože od vydání její poslední studiové desky "The High Road" v říjnu uběhne již devět let. Od té doby tu bylo nějaké to EP nebo mixtape, ale nic velkého, čím by naplnila slib nové desky, který dala již před sedmi lety.

Po nepříjemných tahanicích s bývalým labelem je JoJo je nyní konečně v bezpečí stáje Atlantic spadající pod Warner Music, u které by měla velmi brzy vydat i svoje třetí studiové album. V současné době absolvuje několik vystoupení po USA, kde představuje nový materiál, ale aby to fandům ve zbytku světa nebylo líto, vydala před pár dny tzv. tringle, tedy EPčko obsahující tři nové singly.

Bude tedy jen na rádiích, který song z trojlístku zařadí do svého playlistu. Pro naši recenzi jsme vybrali píseň "Save My Soul", která má asi nejhezčí atmosféru. JoJo měla vždy krásně zabarvený hlas, výšky jí nedělaly žádný problém a právě tyto atributy zúročuje i na své novince. Ta se nese ve středním tempu, její text je sice smutný, ale produkčně i tak spadá do příjemně podmanivého popu, u kterého neurazí ani prostý "Oh-lord, na-na-na-na-na-yeah" refrén.

Zbývá jen doufat, že na song budou slyšet i česká rádia. Pokud by se někomu zdála píseň příliš složitá, vybrat si může ještě z tanečně laděné "When Love Hurts" nebo krásné balady "Say Love".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY