Další desky Dream Theater se dočkáme nejdříve příští rok

07.08.2015 13:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Americká progresivní metalová formace Dream Theater se s poslední studiovkou připomněla před dvěma lety a fanoušci už netrpělivě vyhlížejí další nahrávku. Ta ale podle slov kytaristy Johna Petrucciho a zpěváka Jamese LaBrieho vyjde nejdříve začátkem příštího roku.

"Ve studiu jsme už od ledna, ale naši práci narušilo turné. Proto skládáme a pracujeme i během koncertní šňůry. V hotelech máme většinou hodně napilno a doděláváme tam na poslední chvilku některé detaily. Jinak jde vše ale skvěle, hotovo bychom chtěli mít na podzim a nejdříve začátkem příštího roku pak vydáme písně na CD," prozradil John Petrucci.

Dodejme, že Dream Theater na hudební scéně fungují celých třicet let a právě k příležitosti tohoto velkého jubilea vyrazili na turné "30th Anniversary Tour". Sami muzikanti si svého postavení velmi váží. Kytarista ještě dodává: "Je neskutečné, že jsme v tomto průmyslu už tak dlouho. Spousta kapel takové štěstí nemá. Mezi námi navíc funguje ta správná muzikantská chemie a vše jde hladce. Cítíme, že to nejlepší nás teprve ještě čeká."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY