New Order na novince "Restless" nenabízí nic nového. Což vlastně nevadí

30.07.2015 11:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Konec září letošního roku bude mimo jiné i ve znamení návratu kapely New Order. Jejich deska "Music Complete" vyjde na CD, klasickém černém vinylu, dvou průhledných vinylech a taktéž v nádherném boxu obsahujícím celkem desítku vinylů. Tam fandové mimo jiné najdou i extended verze všech jedenácti nových písní, které budou rozloženy na šesti deskách.

Vzhledem k tomu, že novinka vyjde zhruba za dva měsíce, je ten nejvyšší čas fanouškům nabídnout pilotní singl. Tím je skladba "Restless", která stroze řešeno nenabízí nic nového. Pokud New Order slibovali, že bude album spíše taneční, zvolená píseň, která i celé album otevírá, tato slova zatím moc nepotvrzuje. Dává totiž vzpomenout na éru hitů tipu "Regret" nebo "Crystal". Sice tedy nejde o žádné velké překvapení, ale i tak se to moc hezky poslouchá.

Dodejme, že New Order vyjedou s novým albem i na turné po Evropě. To se uskuteční v listopadu a prosinci a prozatím má jedenáct potvrzených zastávek. Pro české fanoušky je nejblíže asi Berlín, kde kapela zahraje 11. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY