Detaily ke čtvrté desce The Ordinary Boys jsou venku

01.08.2015 17:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ostrovní indie formace The Ordinary Boys oslavila před čtyřmi lety návrat na hudební scénu a nyní se hlásí o slovo s první plnohodnotnou řadovkou po dlouhých devíti letech. Novinka, jednoduše pojmenovaná podle názvu kapely, vychází 5. října.

Jako první ochutnávku vybrali muzikanti singl "Four Letter Word". Uvedená skladba společně s ostatními albovými písněmi vznikala pod dohledem producenta Roryho Atwella, který dříve spolupracoval například s The Vaccines. Podle slov frontmana Samuela Prestona je celá nahrávka o velkém reunionu dětských přátelstvích, která vydržela až do dospělosti, a samozřejmě také o navazování těch nových.

"Jako by nám zase bylo patnáct," zavzpomínal Preston v nedávném rozhovoru na natáčení novinky. Následně dodal: "S Louisem jsme jen tak diskutovali o punku, hardcoreu a najednou jsme vzali do rukou kytary a začali hrát. A přesně tak tehdy vznikla i naše kapela. Pak jsme se setkali společně s ostatními a poté, co jsme si slíbili, že to nebude znít jako naše třetí desky, jsme opět začali zkoušet. Myslím, že vznikla skutečně jedinečná nahrávka."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY