Editors ohlašují pátou studiovku, jako hosta si pozvali zpěvačku ze Slowdive

19.07.2015 15:51 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Britská indie rocková formace Editors má pro své příznivce v rukávu novou hudební pochutinu. Ponese název "In Dream" a na pultech obchodů ji můžete očekávat od 5. října.

Nahrávání nástupce dva roky starého počinu "The Weight Of Your Love" probíhalo ve Skotsku a produkci si osazenstvo Editors obstaralo poprvé samo. Mix dostal v Londýně na starost Alan Moulder, známý ze spolupráce s Arctic Monkeys, My Bloody Valentine nebo Foals. Jako host se na nahrávce blýskne Rachel Goswell, zpěvačka britské rockové formace Slowdive. Uslyšíte ji v písni "Ocean Of Night".

Z rádií už můžete znát singl "No Harm", ke kterému kapela natočila pod dohledem režiséra Rahiho Rezvaniho i videoklip. Muzikanti si filmaře vybrali také pro spolupráci na dalším snímku k písni "Marching Orders". Deska bude k dostání v několika verzích - na CD, dvojitém CD, vinylu a také v digitálním formátu.

Tracklist alba "In Dream" čítá celkem deset songů. Jmenovitě se jedná o následující: No Harm, Ocean Of Night, Forgiveness, Salvation, Life Is A Fear, The Law, Our Love, All The Kings, At All Costs, Marching Orders.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY