Jess Glynne láká na svůj debut skvělou novinkou "Don't Be So Hard On Yourself"

11.07.2015 12:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Jess Glynne je aktuálně jedním z nejsledovanějších nováčků. Již zhruba za měsíc vydá očekávané debutové album "I Cry When I Laugh", které by se na trhu mělo objevit čtrnáctý srpnový den. Není tak lepší okamžik, kdy by měla představit zbrusu nový singl, než právě nyní.

Po velkém úspěchu předchozího hitovky "Hold My Hand", která to dotáhla až na první příčku britské singlové hitparády a byla oceněna za prodeje jak zlatým, tak i platinovým oceněním, zpěvačka na koupi debutu láká singlem "Don't Be So Hard On Yourself". Ten je opět hodně taneční, tentokrát však oplývá více živými nástroji a hlavně i smyčcovou sekcí, která písní dává úplně jiný rozměr a více feelingu.

Jak zpěvačka sama při uvedení videa uvedla, nedokáže si představit žádný jiný vizuál, který by základní myšlenku písně reprezentoval líp, než právě ten, který byl nakonec natočen. Připravte se tedy na smutný příběh mladého chlapce, kterému zemřel otec a on sám s matkou neprožívá zrovna šťastné období. Okolím je odstrkován a šikanován, avšak on si tvrdě jde za svým snem a chce se prosadit. Co myslíte, povede se mu to?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY