Comeback Disturbed je už jistý: Na cestě je singl, v srpnu pak vyjde studiovka

29.06.2015 15:18 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Po oznámení velkého comebacku americká formace Disturbed rozhodně nelelkuje. Jak se ukázalo, zvěsti o nové desce byly pravdivé a fanoušci mohou začít vyhlížet pilotní singl "The Vengeful One", po kterém bude záhy následovat plnohodnotná deska. Bude se jmenovat "Immortalized" a na pultech se objeví 24. srpna.

Jak se nechal slyšet zpěvák David Draiman, čtyřletá pauza neposloužila jen muzikantům, ale také fanouškům. "Když si vaši fanoušci zvyknou vás pravidelně vídat na koncertech a dostávat od vás nový přísun hudby, může se stát, že už toho bude prostě moc. Podobně jsme se cítili i my, což určitě není správné. Chtěli jsme zase lačnit po nové hudbě a zažívat ten pocit, kdy se neskutečně těšíte a jste připravení ze sebe vydat maximum. Přesně tak, jak si to naši fanoušci zaslouží. Na nové desce to ostatně poznáte sami."

Produkci novinky dostal na starost Kevin Churko, jehož výpomoc si v minulosti vyžádala už celá řada populárních hard rockových a metalových kapel jako Five Finger Death Punch, In This Moment nebo Papa Roach. Spolupráci si obě strany velice pochvalovaly a kytarista Disturbed Dan Donegan k tomu prohlásil: "Nového elementu v naší hudbě bylo potřeba. Naše poslední dvě alba od sebe bude dělit pět let, a proto je nezbytné přijít s něčím čerstvým a snažit se překonat sami sebe."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY