Hurts pojmenovali nové album "Surrender", vyjde v říjnu

16.06.2015 14:16 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Dva roky po vydání alba "Exile" se britské duo Hurts hlásí o slovo s novou deskou. Dostala titul "Surrender" a na pultech se objeví 12. října.

Elektronické popové duo, které tvoří Theo Hutchcraft a Adam Anderson, vypustilo k nahrávce koncem května také první ochutnávku "Some Kind Of Heaven". Sami ji popisují jako "začátek smělé odyseje". Produkci v pořadí třetí studiovky dostali na starost Stuart Price, který spolupracoval také s Madonnou nebo The Killers, a Ariel Rechtshaid. Tem vypomohl třeba Haim nebo Vampire Weekend.

"Vždy jsme se snažili vytvořit album, které dokáže pokrýt všechny aspekty našeho zájmu. Myslím, že se neustále vyvíjíme. Pokud bych měl srovnat naše poslední dvě alba, mám za to, že jsme objevili své hranice. Na jedné straně jsme zašli na pomezí popu a na straně druhé děláme pravý opak. Na novince se ubíráme podobným směrem jako u písně 'The Crow' nebo i 'The Road', která připomíná skoro až Nine Inch Nails," prozradil nedávno zpěvák The Hutchcraft v rozhovoru pro Gigwise.

Tracklist desky "Surrender" je následující: Surrender, Some Kind of Heaven, Why, Nothing Will Be Bigger Than Us, Rolling Stone, Lights, Slow, Kaleidoscope, Wings, Wish.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY