Příští týden u nás vystoupí Cody Critcheloe se svým projektem SSION

16.06.2015 12:59 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Příští úterý 23. června k nám zavítá svérázný hudebník Cody Critcheloe se svým projektem SSION. Před dvěma lety se představil českému publiku na festivalu Creepy Teepee, letos navštíví smíchovský klub MeetFactory.

Codyho projekt SSION vznikl v Kansas City a má za sebou dlouho historii. Poslední nahrávka vyšla v roce 2011, jmenuje se "Bent" a nalezneme na ní úspěšné singly jako "Earthquake" či "Psy-Chic". Jelikož je Cody i režisér klipů pro řadu současných umělců (namátkou Kylie Minogue, Perfume Genius, Dum Dum Girls, Lower Dens), postaral se o to, aby měla většina jeho skladeb vizuální zpracování.

Vzhledem k jeho extravagantní vizáži a originálním videoklipům, které překypují všemi možnými barvami, můžeme očekávat, že se úterní show SSION ponese ve správně ujetém duchu. Před SSION nás čeká ještě předskokan, kterým bude český elektropopový producent Šimon Holý vystupující pod pseudonymem HOLY.

Vstupenky v ceně 290 Kč si můžete zakoupit na stránkách MeetFactory, přes GoOut.cz nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY