Carly Rae Jepsen se připomene třetím studiovým albem "E.MO.TION"

14.06.2015 08:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Třetí studiové album Carly Rae Jepsen se mezi fanoušky dostane 21. srpna. Novinka dostala název "E.MO.TION" a už od 23. července dostanou fanoušci možnost si přímo stáhnout tři zveřejněné písně "I Really Like You", "All That" a "E.MO.TION".

Devětadvacetiletá Kanaďanka v červenci představí i nový singl "Run Away With Me", který se dočká také videoklipu. V den vydání singl naživo předvede v televizním programu "The Today Show". Nové album se nahrávalo v v Los Angeles, New Yorku a Stockholmu a svůj díl práce na něm odvedli i Sia, Dev Hynes, Shellback, Jacob Kasher, Peter Svensson, Ariel Rechtshaid či Tegan And Sara.

Tracklist je následující: Run Away With Me, E.MO.TION, I Really Like You, Gimmie Love, All That, Boy Problems, Making The Most Of The Night, Your Type, Let's Get Lost, LA Hallucinations, Warm Blood, When I Needed You.

Carly Rae Jepsen o sobě dala poprvé vědět v roce 2007, kdy obsadila třetí místo v soutěži Canadian Idol. Hned o rok později vydala debut "Tug Of War", s nímž se ale slávy nedočkala. Zlomová pro její kariéru byla píseň "Call Me Maybe", s níž dobyla britský i americký singlový žebříček. Objevila se na EP "Curiosity" a posléze i na druhém albu "Kiss".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY