P.O.D. pracují na očekávané novince, lákají i na zvučné hosty

14.06.2015 13:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Alternativní metalová formace P.O.D. se přidá k zástupu kapel, jež nás letos potěší novinkovou deskou. Jejich v pořadí devátá studiovka dostala do kolébky název "The Awakening" a jako hosté se na ní blýsknou Maria Brink z formace In This Moment a Lou Koller, známý ze Sick Of It All.

Nahrávka se objeví na pultech obchodů 24. srpna. Kapela na ní spolupracovala se svým dlouholetým známým Howardem Bensonem, jehož pomoc si vyžádali také My Chemical Romance nebo třeba Kelly Clarkson. Album si můžete už nyní v předstihu objednat hned v několika variantách - na CD, v digitální podobě a také na vinylu.

Z deseti nových písní můžete znát pilotní singl "This Goes Out To You". Společně s ostatními položkami má podle slov zpěváka a skladatele P.O.D. Sonnyho Sandovala tvořit jednotný celek. "Naše nová deska je předurčena k tomu, abyste si ji poslechli celou a teprve pak z ní dělali závěry. Každá z písní je o postavě, která se pere se životem, přirozeně chybuje, bojuje a pokouší se. Dohromady tvoří příběh, ale aby skladby obstály i v dnešním světě, dokáže každá z nich obhájit své právoplatné místo," dodal ještě na závěr.

Tracklist vypadá následovně: Am I Awake, This Goes Out To You, Rise of NWO, Criminal Conversations (feat. Maria Brink), Somebody's Trying to Kill Me, Get Down, Speed Demon, Want It All, Revolución (feat. Lou Koller), The Awakening.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY