Detaily k novince Children Of Bodom jsou venku

13.06.2015 17:50 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Osazenstvo oblíbené finské metalové formace Children Of Bodom pilně pracuje na nové desce, kterou by rádo představilo posluchačům letos na podzim. V pořadí devátá studiovka se už pyšní i názvem - do kolébky dostala titul "I Worship Chaos".

Nahrávka, jež má vyjít 5. října, opět vznikala v Helsinkách ve studiích Danger Johnny Studios a její produkci obstaral Mikko Karmila, který pracoval i na deskách "Halo Of Blood", "Hatebreeder", "Follow The Reaper" a "Hate Crew Deathroll". Mix a mastering probíhal ve studiích Finnvox Studios.

I když byly přípravy poznamenány odchodem kytaristy Roope Latvaly a současně nástupem nového člena Anttiho Wirmana, frontman Alexi Laiho slibuje precizně připravené album s propracovanými písněmi. "Těším se, až se o tento chaos podělíme s ostatními!" vzkazuje zpěvák a kytarista Children Of Bodom na závěr.

Tracklist vypadá takto: IHurt, My Bodom (I Am The Only One), Morrigan, Horns, Prayer For The Afflicted, I Worship Chaos, Hold Your Tongue, Suicide Bomber, All for Nothing, Widdershins. Pokud zainvestujete a pořídíte si luxusní edici, čeká na vás pár bonusových kousků navíc.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY