KLARA se v "Home" vrací domů a nabízí pohled do svého soukromí

03.06.2015 11:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Klára Vytisková, známá taktéž jako frontmanka kapely Toxique, v současné době chystá autorské album, kterým posluchače potěší nejspíš ještě letos. Třicetiletá zpěvačka, která v hudební branži používá již pouze své křestní jméno, svoji novinku nazvala "Home" a na její natáčení si pozvala i svojí sestru Tereza, jež vystupuje pod pseudonymem Edna Green.

"Je skvělé mít kolem sebe lidi, ke kterým se můžete vracet. Někdo si možná myslí, že není cool vracet se domů. Pro mě je ale moje rodina a moji kámoši právě to doma a sedět u velký večeře a vést řeči s lidma, který máte rádi, mi připadá zatraceně cool," říká o novém singlu KLARA.

O produkci písně, která zní překvapivě dosti mainstreamově a je poměrně nakažlivá (tedy především opakující se refrén "We're coming home and we love it"), se postaral Lukáš Chromek, který má za sebou spolupráci i s ATMO Music nebo indie popovými Calm Season. Pochvalu si zaslouží i vizuál, který dává nahlédnout do života obou sester, které se vrací domů, přičemž velmi sympatické je i (kraťoučké) hostování jejich rodičů. Prostě pohodička jak se patří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY