"The Hills", to je kopec nudy na celý The Weeknd

30.05.2015 13:53 - Antonín Sander | foto: facebook interpreta

Kolem šesti milionů zhlédnutí stačil získat kanadský držitel Grammy Abel Tesfaye, známý pod pseudonymem The Weeknd, se svým videoklipem k novince "The Hills" během prvních dvou dní od vydání. Nejsilnější příliv fanoušků probíhal s hypem filmu "Padesát odstínů šedi", na jehož soundtracku se podílel skladbou "Earned It". Nelze se tedy divit, že vydání klipu provázela velká očekávání.

Tentokrát bohužel neoslňuje zpěvem, textem a už vůbec ne hereckým výkonem. Hlavním hrdinou je sám zpěvák, se kterým se většinu klipu procházíme po silnici a zjišťujeme, že stav po autonehodě je neskutečnou nudou. Nejzajímavější výrazovou složkou je Weekndův účes a výbuch auta v polovině klipu, nostalgicky připomínající "Kobru 11". Přes nedobrý text se dalo s příběhem pracovat mnohem lépe.

"I only call you when it's half past five
The only time that I'll be by your side
I only love it when you touch me, not feel me
When I'm fucked up, that's the real me"

Začátek víkendu je deštivý a ani Abel Tesfaye tyhle odstíny šedi rozehnat nedokázal. Jeho zkreslený hlas a klip pro obdivovatele ladné chůze a neuvěřitelného výrazu dostává posluchače o něco blíž k balíčku s prášky proti smrti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY