Taio Cruz nás v "Do What You Like" zve k sobě domů. Vzal s sebou i pár modelek

29.05.2015 10:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pamatujete ještě na Taio Cruze a jeho hitovku "Break Your Heart"? Tento britský zpěvák, producent a velmi nadaný skladatel měl zhruba před pěti lety hned několik opravdu velkých hitů. I když se následně snažil zaujmout a udržet na výsluní, dalších výrazných úspěchů již nedosáhl. Nejspíše proto se na určitou dobu stáhl do ústraní, vrhl se na psaní nových songů a na letošní rok si naplánoval velký comeback.

Ten by měl zahrnovat nejen nový singl, ale zároveň i kolekci největších hitů s názvem "Roses". Zmiňovaným songem, kterým hodlá oprášit svoji někdejší slávu, je skladba "Do What You Like". Na ní se zpěvák pohybuje někde mezi popem a funky diskem a je třeba říct, že největší devizou tu je absence prvoplánového vývoje a líbivosti za každou cenu.

Spolu s uvedením do rádií Taio představil i vizuál, který se natáčel v jeho londýnské residenci. Do ní si pozval hned sedm světových modelek (zasvěceným jména jako Yara Khmidan, Carmella Rose nebo Shanina Shaik rozhodně není třeba představovat) a nechal je nejen naplno rozvinout jejich křivky, ale i odzpívat většinu nové písně. Sám se v celkem nudném videu objevuje jen sporadicky (tradičně se schovává do černého trička a saka), jen v jeho závěru se zapojuje do product placementu, který do glamour klipu docela zapadá a nejspíš to celé i zaplatil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY