Hit, nebo flop? Icona Pop sází v novince "Emergency" na diametrálně odlišný zvuk

26.05.2015 19:51 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Když děvčata z Icona Pop vydávala minulý rok v létě tehdejší novinku "Get Lost" jako prvotní ochutnávku z připravovaného třetího alba, myslela si, že jim svět padne k nohou stejně, jako tomu bylo u megahitu "I Love It". Švédky se ale pekelně přepočítaly, jelikož po tracku neštěkl ani pes. A tak se opět zavřely do studia, vypomohly Cobra Starship v (taky propadákovém) singlu "Never Been In Love" a začaly makat od znova. A první výsledky stojí již před námi.

Oficiálním pilotním singlem se tak nestává předešlá záležitost "Get Lost" (ta je momentálně označována za buzz single, aby se na neúspěch jaksi pozapomnělo), ale track "Emergency", který ve srovnání s doposud vydaným materiálem těchto dvou dračic překvapuje zcela odlišným zvukem. Nejenže Aino a Caroline nasedly do zbrusu nového fára, ale navíc spustily nohu z plynu, podřadily si na dvojku a nyní si to trajdají po méně divoké stezce. Na cestě ke všemu potkaly stopujícího krajana Erika Hassle, který jim ze svého umu přihodil něco do vínku.

"Emergency" zní bláznivě. Nevíte, zdali jí zařadit mezi nepovedené výkony Boba Sinclara, šoupnout ji do playlistu na vesnickou kolotočovou slavnost, nebo si ji pustit při šlapání zelí. Buď ji budete milovat, nebo s odporem přepínat. Nelze jí ale upřít, že je to hravá funny odrhovačka, v níž jak saxofon, pískání, tak švédská dravost obou protagonistek do sebe chtě nechtě zapadají. Za nás sedm z deseti a nechť se děje vůle boží, co z toho nakonec bude.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY