Nová deska Hilary Duff vyjde již v polovině června

21.05.2015 09:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci americké zpěvačky Hilary Duff se konečně dočkali. Sedmadvacetiletá rodačka z Houstonu oznámila datum vydání nového alba, odtajnila jeho přebal a k tomu i pár dalších střípků týkajících se obsahu.

Hilary Duff - Breathe In. Breathe Out
© facebook interpreta
Její pátá deska dostala název "Breathe In. Breathe Out", v Evropě vyjde dvanáctý červnový den a na přebal se můžete podívat vlevo. Hilary ještě nezveřejnila kompletní tracklist, jisté ale je, že v něm najdeme všechny nedávno představené singly. Chybět tedy nebude loňský letní hit "Chasing The Sun", podzimní rozjuchaná singlovka "All About You" i do rádií nedávno uvedená novinka "Sparks". Ta má nějaký ten den již i svůj vizuál, který nabízíme pod článkem.

Z potvrzených songů prozatím jednoznačně vyčnívají dva další. Prvním je skladba s názvem "This Heart", kterou zpěvačka napsala pro svého tříletého syna Luca, a dále "Tattoo" z pera Eda Sheerana, kterému asistoval jeho dvorní producent Jake Gosling.

Hilary Duff, která je u většiny songů novinky "Breathe In. Breathe Out" uvedena též jako skladatelka, bude album v následujícím měsíci vehementně propagovat hlavně doma v Americe. Čeká ji i několik televizních vystoupení, a to například v pořadech Good Morning America, Live! with Kelly and Michael nebo The View.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY