Lana Del Rey dává ochutnat filmovou skladbu "Life Is Beautiful"

24.04.2015 16:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey nelení, a i když od vydání její dosud poslední desky "Ultraviolence" ještě neuplynul ani rok, chystá už další písničky. Ty se objeví na albu "Honeymoon", které by se dle dřívějšího prohlášení zpěvačky mělo stylově vracet spíše k předchozí nahrávce "Born To Die". Už teď si ale fanoušci mohou poslechnout song "Life Is Beautiful", respektive jeho část.

Do traileru ho totiž použili tvůrci filmu "The Age Of Adaline", který právě vstupuje do amerických kin. Hlavních rolí se ujali Blake Lively a Harrison Ford, režii měl na starosti Lee Toland Krieger. Video trvá jen něco přes minutu, i to ale stačí k úsudku, že "Life Is Beautiful" je typická melancholická Lanovina se zasněnými vokály a pozvolna se táhnoucími tóny.

Jestli se písnička objeví i na chystané desce "Honeymoon", pro niž měla už v lednu hotových devět songů, zatím není úplně jisté. Ví se ale, že Del Rey se během nahrávání sešla třeba s producentem Markem Ronsonem, který slaví v posledních měsících velké úspěchy se singlem "Uptown Funk".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY