Nového alba The Chemical Brothers se dočkáme v červenci

24.04.2015 10:54 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Koncem minulého roku se objevily první informace o nové desce britského dua The Chemical Brothers. Ty mimo jiné uváděly, že novinka vyjde letos. A tak se i stane. Tom Rowlands a Ed Simons svůj osmý studiový opus vydají 10. července.

Pánové desku pojmenovali "Born In The Echoes" a v základní verzi bude čítat jedenáct songů. K mání bude i deluxe edice, na které fanoušci naleznou čtyři bonusy navíc. Zajímavý je i seznam hostů - bude mezi nimi Beck, Q-Tip a St. Vincent. První ochutnávkou je skladba "Sometimes I Feel So Deserted", kterou si můžete poslechnut níže. Nejde však o první plnohodnotný singl. Tím bude skladba "Go", kterou The Chemical Brothers představí čtvrtý květnový den.

Dodejme, že kolekce "Born In The Echoes" bude k mání digitálně, ve dvou různých formátech na CD, ve formě dvojvinylu a taktéž jako deluxe kompletu tří vinylů. Nalezneme na nich tyto skladby: Sometimes I Feel So Deserted, Go, Under Neon Lights, EML Ritual, I’ll See You There, Just Bang, Reflexion, Taste Of Honey, Born In The Echoes, Radiate, Wide Open + deluxe edition bonus tracky: Let Us Build A City, Wo Ha, Go (Extended Mix), Reflexion (Extended Mix), Let Us Build A City (speciální bonus track trojvinylu).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY