Rihanna v klipu k "American Oxygen" opěvuje Ameriku

17.04.2015 10:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rihanny začíná být poslední týdny opět všude plno. Kromě toho, že čas od času zaujme nějakým výživným skandálem (téměř nahé fotografie, provokativně (ne)zahalená ňadra u jejích módních kreací a nejnověji i údajné braní drog v zákulisí festivalu Coachella), láká na své nadcházející album vcelku podivným způsobem.

Společnou píseň s Paulem McCartneyem a Kanye Westem ze začátku mnoho fanoušků ani nebralo vážně, ale nakonec je to vlastně hit. Před pár týdny zpěvačka začala prezentovat novinku "Bitch Better Have My Money", kterou koncem března i digitálně vydala, ale nakonec ji do evropského éteru oficiálně neuvedla. Nakonec přichází se songem "American Oxygen", se kterým mnoho fanoušků bude mít asi taktéž trošku problém.

Pomalá píseň, která nemá žádné extrémně chytlavé místo, má být jakousi oslavou Ameriky a s Rihannou ji napsal mimo jiné i Sam Harris, člen americké rockové kapely X Ambassadors. Produkci si vzal na svá bedra Alex Da Kid, stojící za většinou hitů kapely Imagine Dragons. S Rihannou už spolupracoval například na jejím úspěšném duetu "Love The Way You Lie", který s ní natočil Eminem.

Rozpačitý dojem z nové skladby vcelku vylepšuje video, které zachycuje nejdůležitější okamžiky Ameriky minulého století, a to jak ty kladné, tak ty smutné. Připravte se tedy na lehkou husí kůži.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY