Giorgio Moroder a Sia ovládnou taneční parket. Jejich "Deja Vu" je prostě pecka

17.04.2015 15:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Italská legenda jménem Giorgio Moroder je opět v kurzu. Už když produkoval poslední studiovku Daft Punk, bylo jasné, že tento čerstvý čtyřiasedmdesátník rozhodně nepatří do starého železa. Když následně potvrdil vydání svého prvního alba po dlouhých třiceti letech, zpozorněl nejen fanoušek klasického diska.

Album pojmenované "Deja Vu" vyjde 12. června a nabídne dvanáct písní. Odhalení tracklistu potvrdilo, že s Giorgiem natáčelo i několik opravdových hvězd, mezi které rozhodně patří Britney Spears, Charli XCX, Kelis nebo Kylie Minogue, jejíž spojení s Moroderem už nějaký ten týden známe.

Hodně velká očekávání vyvolala i účast zpěvačky Sii a je třeba dodat, že dnešním dnem byla naplněna. Titulní song "Deja Vu" je prostě pecka. Australanka jako (spolu)skladatelka opětovně prokázala svoje úžasné schopnosti psát hity na první dobrou a Moroder zase potvrzuje, že retro-boogie-sound, který ovládal taneční parkety před více než třiceti lety, má co říct i dnes. Za nás tedy osm z deseti.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist květnové desky: 4 U With Love, Deja Vu (ft. Sia), Diamonds (ft. Charli XCX), Don’t Let Go (ft. Mikky Ekko), Right Here, Right Now (ft. Kylie Minogue), Tempted (ft. Matthew Koma), 74 Is the New 24, Tom's Diner (ft. Britney Spears), Wildstar (ft. Foxes), Back And Forth (ft. Kelis), I Do This for You (ft. MARLENE), La Disco.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY