Eagles Of Death Metal po sedmi letech vydají desku. Nové písně představí i v České republice

01.04.2015 13:15 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Americká rocková skupina Eagles Of Death Metal, kterou tvoří Jesse Hughes a Josh Homme, delší dobu mlčela. Od minulého alba "Heart On" totiž uplynulo již neuvěřitelných sedm let. Letos by však měl vyjít jeho zatím nepojmenovaný nástupce. Kromě jména není prozatím známé ani datum vydání. Jisté ovšem je, že nové skladby budou moci čeští fanoušci slyšet i naživo. Koncert je naplánovaný na 30. června a uskuteční se v pražském klubu Lucerna Music Bar. Jako host se představí britská skupina Dolomite Minor.

Eagles Of Death Metal debutovali v roce 2004 deskou "Peace, Love, Death Metal" a vedlejší projekt baskytaristy a zpěváka Queens Of The Stone Age Joshe Homma vzbudil na rockové scéně nemalý úspěch. Následovaly další dvě nahrávky "Death by Sexy" z roku 2006 a již zmíněná "Heart On" vydaná dva roky poté. Zajímavostí je, že Josh Homme se v kapele prezentuje v nezvyklé roli bubeníka. Namísto něj pak za mikrofonem stojí svérázný Jesse Hughes.

Vstupenky na pražský koncert se prodávají od 450 Kč, a to na pokladně Lucerna Music Baru či prostřednictvím tradičních předprodejních sítí. V den koncertu se cena za lístek vyšplhá na 550 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY