Brandon Flowers se v "Can't Deny My Love" inspiroval dvě stě let starým příběhem

04.04.2015 16:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud sledujete naše stránky pravidelně, jistě už víte, že již v květnu vydá Brandon Flowers své druhé studiové album s názvem "The Desired Effect". Deska by měla být hodně popová, až taneční, což vůdčí osobnost kapely The Killers potvrdila pilotním singlem "Can't Deny My Love", který byl v rádiích představen koncem března. Song zaznamenal převážně pozitivní reakce, a tak přišel správný okamžik na představení klipu.

Na vizuál ke zmiňované písni Brandon lákal již několik dní předem, a to sérií několikasekundových upoutávek. Pětiminutové video je inspirováno krátkým příběhem s názvem "Young Goodman Brown", který pochází z pera amerického spisovatele Nathaniela Hawthornea. Hlavní role se ujal sám zpěvák, jenž ve večerních hodinách opouští svoji manželku (herečku Evan Rachel Wood) a vyráží na pochůzku, jejíž důvod své milé ani nedokáže vysvětlit. Na své noční pouti pak potkává mnoho zvláštních, až nadpřirozených postav, aby se v ranních hodinách opět vrátil domů.

Celé to vypadá sice hodně tajemně, pro obyčejného diváka ale až příliš komplikovaně a v kostrbatém příběhu se tak trošku ztrácí píseň samotná.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY