Podívejte se na speciální český web k novému albu Morcheeby

19.06.2002 21:14 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Morcheeba - Charango
© facebook interpreta
Britská kapela Morcheeba rozhodně není českým posluchačům neznámá, ačkoli má za sebou již tři alba, nejvíce se u nás prosadila obrovským hitem "Rome Wasn't Built In A Day" z poslední desky "Fragments Of Freedom". Morcheeba měla být hlavní hvězdou festivalu Jam, který byl bohužel zrušen, ale každopádně nás kapela 1. července obdaří svým již čtvrtým albem nazvaným "Charango".

Na tom se trojice opět rozhodla svou hudbu trošku proměnit a vsadila na tzv. "hudební kanibalismus". Co tím vlastně myslí, můžete zjistit už při poslechu pilotního singlu "Otherwise". Kromě něj je na novince dalších jedenáct nových písniček, které staré fanoušky kapely určitě nezklamou a nové bezpochyby zaujmou.

Ve spolupráci s českou pobočkou Warner Music jsme pro vás vytvořili speciální propagační web k novému albu Morcheeby, na němž najdete nejen biografii kapely, videoklip k singlu "Otherwise", komentáře členů skupiny ke všem písničkám na desce či tapety na vaši pracovní plochu, ale samozřejmě i desetikolovou soutěž, v níž budete moci po následujících deset týdnů vyhrát buď CD nebo kazetu "Charango".

Speciální propagační web k novému albu kapely Morcheeba "Charango" najdete na adrese morcheeba.musicserver.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY