Příběh pokračuje. Božská Florence And The Machine v "St Jude" vzhlíží k nebesům

24.03.2015 11:24 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Třetí řadovka Florence And The Machine vyjde pod názvem "How Big How Blue How Beautiful" až 29. května, už nyní se ale zdá, že minimálně z hlediska vizuální propagace se bude jednat o mimořádné dílo. Už pouhá videoukázka titulního songu byla epická, ztvárnění prvního singlu "What Kind Of Man" pak překvapilo zpěvaččinou nahotou a surovostí některých scén. V dalším videu "St Jude" se Florence a její milý vrací na scénu, znovu pod záštitou režiséra Vincenta Haycocka. Zatímco minule jsme ale byli svědky divokého výsledku, aktuální klip doslova nakazí klidem.

Florence se v něm s pokorou obrací k nebesům, medituje, pozoruje obrazce vytvořené ptáky, zpívá v dešti a prochází se brzy ráno ulicemi. "Proč cestujete tak sama? Ztratila jste se?" ptá se jí jeden kolemjdoucí. Zasněností a tajemnou melancholií evokují song i klip spíše tvorbu Lany Del Rey než jindy energické Welch, výsledek ovšem povznáší zpěvaččin sytý hlas, který se krásně rozléhá. A i když podle režiséra video symbolizuje první vrstvu pekla, hlavní aktérka v něm působí doslova božsky.

Tracklist třetí řadovky Florence And The Machine nabídne následujících jedenáct položek: Ship To Wreck, What Kind Of Man, How Big How Blue How Beautiful, Queen Of Peace, Various Storms & Saints, Delilah, Long & Lost, Caught, Third Eye, St Jude, Mother.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY