Madonna přidává v Praze druhý koncert. První je skoro vyprodaný

20.03.2015 11:15 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když prodeje nové desky Madonny nejsou zrovna závratné, zájem o lístky na její nadcházející turné je obrovský. To se týká i pražské zastávky, která hlásí už po pár dnech od začátku oficiálního předprodeje téměř vyprodáno. Pořádající agentura Live Nation tak před pár minutami ohlásila, že Madonna v naší metropoli vystoupí dvakrát.

Na její koncert v rámci "The Rebel Heart Tour", které odstartuje již 29. srpna v Miami, tak nebudeme moci zajít pouze v sobotu 7. listopadu, ale i následující den, tedy v neděli 8. listopadu. Oficiální předprodej na druhou show Madonny v Praze odstartuje v síti Ticketportal již 26. března v 9 hodin ráno, přičemž lépe na tom budou členové Madonnina fanklubu "Icon", kteří dostanou možnost si lístky vyzvednout již o tři dny dříve. Pokud patříte do Live Nation klubu, vstupenky seženete od 25. března, konkrétně desáté hodiny dopolední.

I pro druhý koncert zůstávají platné ceny vstupenek z první show, budou se tedy pohybovat v rozpětí 1 150 až 5 760 Kč. Pro zájemce jsou přichystány i speciální balíčky obsahující exkluzivní dárky k turné a zároveň i bezplatný vstup do již zmiňovaného Madonnina fanklubu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY