Peter Doherty vystoupí na plzeňském Rock For People Europe

04.03.2015 10:02 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Věčný rebel, potížista a především charismatický zpěvák formací The Libertines a Babyshambles Peter Doherty, vystoupí na plzeňské variaci Rock For People. Fanoušci jen musí držet palce, aby to tentokrát vyšlo. Doherty totiž již měl jednou na jednom z největších tuzemských festivalů vystoupit, ale koncert byl zrušen z důvodu zpěvákova odchodu do léčebny.

Ačkoliv médii probleskují zprávy, že kultovní The Libertines plánují comeback a nahrávají nový materiál, Doherty v létě vystoupí zatím sólo. Česká republika již měla možnost vystoupení anglického zpěváka jednou naživo zažít, a to v červnu 2013 v Paláci Akropolis. Tentýž rok ještě stačil vystoupit se svou druhou kapelou Babyshambles, kde představil jejich nový oceňovaný materiál.

Připomeňme, že plzeňská variace festivalu Rock For People Europe se uskuteční v rámci projektu Plzeň 2015 - Evropské hlavní město kultury ve dnech 3. až 5. července. Na festivalu se objeví interpreti ze zemí Evropské unie. Mezi nejzajímavější jména patří kromě Petera Dohertho i Guano Apes, Parov Stelar či Modestep.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY